Breakfast & discover | ‘Veerkracht in tijden van Corona’

Breakfast & discover | ‘Veerkracht in tijden van Corona’

Wat kan je verwachten?

De zin ‘in tijden van continue verandering’ is ondertussen ingehaald door de actualiteit. De hele samenleving, elke organisatie & elke medewerker wordt getest op de skill ‘veerkracht’. Grote vraag is echter hoe dit kan getraind worden in tijden van Corona.

Tijdens deze Breakfast & Discoversessie zoomen we dieper in op onze leertrajecten rond dit thema hebben, zowel inhoudelijk als methodologisch: what you see, is what you get. Verwacht je aan zowel een stuk methodologie (gebaseerd op best practices bij klanten) maar zeker ook aan praktische tips & tricks om in het echte leven deze skill beter te kunnen ‘masteren’.

Voor wie?

Deze gratis sessies zijn bedoeld voor (interne) H.R. en Learning & Development professionals.

Het maximum aantal deelnemers is 2 per organisatie. Indien meer personen deze demo willen volgen van één organisatie, graag een seintje op info@thetippingpoint.be

Meer van dat?

Op het einde van de discoversessie is er een (vrijblijvend) Q&A-moment ingebouwd én indien gewenst, kan u nadien met één van onze learning architects in een privégesprek verder in de diepte gaan.

Indien u eerder geïnteresseerd bent in de algemene aanpak van onze Virtual Learning Solutions én de verschillende thema’s die we behandelen , bekijk dan zeker onze ‘Lunch & discover-sessies’ waar we ingaan op de methodologie, best practices & een sneak preview geven van verschillende topics & (nieuwe) leerinstrumenten, zowel synchroon als asynchroon. Ontdek hier welke er nog gepland staan.

Bekijk het programma

Trainers

Ons aanbod in het thema “Veerkracht”

> Liever op maat? Geef ons een seintje!

Datum

12 mei 2021
Verlopen!

Tijd

09:00 - 10:30

Meer Info

REGISTREREN

Locatie

Virtueel - via ZOOM
The Tipping Point

Organisator

The Tipping Point
Telefoon
015/68 26 10
Email
info@thetippingpoint.be
REGISTREREN
QR code

Discover our events

0 Reacties